| Καλύτερη ανάρτηση για δρόμο? | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
DemonS
Αριθμός μηνυμάτων : 121 Ημερομηνία εγγραφής : 04/11/2013 Τόπος : Αγρίνιο-Αθήνα
| Θέμα: Καλύτερη ανάρτηση για δρόμο? Τετ 25 Ιουν 2014 - 12:01 | |
| Λοιπόν το γράφω και εδώ για να μην χαθεί..
Ποιά ανάρτηση θεωρείτε καταλληλότερη για δρόμο και ταυτόχρονα φούλ ρυθμιζόμενη??
Για tein έχει κανείς άποψη? Basic, superstreet??
| |
|
| |
jimakos92
Αριθμός μηνυμάτων : 136 Ημερομηνία εγγραφής : 22/11/2013 Τόπος : Melbourne
| Θέμα: Απ: Καλύτερη ανάρτηση για δρόμο? Τετ 25 Ιουν 2014 - 13:12 | |
| ειχα tein superdrift. ηταν κολλημενες τερμα κατω και ηθελαν επισκευη.. ετσι οπως ηταν, ηταν παρα πολυ σκληρες για καθημερινο.. αν ηταν καλες δε ξερω πως θα ηταν. το αμαξι εδειχνε κα..λα παντως | |
|
| |
M1tsos
Αριθμός μηνυμάτων : 73 Ημερομηνία εγγραφής : 17/12/2013 Τόπος : κομοτηνη
| Θέμα: Απ: Καλύτερη ανάρτηση για δρόμο? Τετ 25 Ιουν 2014 - 14:02 | |
| μια χαρα αναρτησαρες ειναι οι τειν.. απο ολες αυτες που αναφεραμε και στο κλαμπ οτι βρεις πιο φθηνο παρε. πιστευω η καλητερη και πιο οικονομικη λυση ειναι η dayiama | |
|
| |
DemonS
| Θέμα: Απ: Καλύτερη ανάρτηση για δρόμο? Τετ 25 Ιουν 2014 - 16:04 | |
| επειδή πάνω κάτω τα ίδια χρήματα κοστίζουν, για την tein basic εχει κανεις γνωμη-εντυπώσεις?? | |
|
| |
project_S13
Αριθμός μηνυμάτων : 687 Ημερομηνία εγγραφής : 04/11/2013 Ηλικία : 34 Τόπος : Αθήνα
| Θέμα: Απ: Καλύτερη ανάρτηση για δρόμο? Τετ 25 Ιουν 2014 - 23:57 | |
| Τα ίδια; έχουν 300 ευρώ διάφορα... | |
|
| |
DemonS
| Θέμα: Απ: Καλύτερη ανάρτηση για δρόμο? Πεμ 26 Ιουν 2014 - 12:31 | |
| δεν μιλαω για daiyama αλλά για π.χ hsd... | |
|
| |
InSane
Αριθμός μηνυμάτων : 154 Ημερομηνία εγγραφής : 12/11/2013 Τόπος : Ksereis esy
| Θέμα: Απ: Καλύτερη ανάρτηση για δρόμο? Πεμ 26 Ιουν 2014 - 16:14 | |
| Κανένα παράπονο από τις hsd dt από εμένα. Τις έχω πάνω από χρόνο σε χρήση πιστα&δρομου και είναι άψογες! Με 7-5ελατηρια έχει αρκετό φάσμα ρυθμίσεων ώστε να καλύψει καθημερινή χρήση και street drift. | |
|
| |
M1tsos
| Θέμα: Απ: Καλύτερη ανάρτηση για δρόμο? Πεμ 26 Ιουν 2014 - 18:59 | |
| - InSane έγραψε:
- Κανένα παράπονο από τις hsd dt από εμένα. Τις έχω πάνω από χρόνο σε χρήση πιστα&δρομου και είναι άψογες! Με 7-5ελατηρια έχει αρκετό φάσμα ρυθμίσεων ώστε να καλύψει καθημερινή χρήση και street drift.
εχθες εμαθα να ρυθμιζω και μονος μου πλεων τις Hsd Cs1 9 μπροστα 7 πισω χαρης την βοηθεια του νικιτα απο το τηλεφωνο το παλικαρι με βοηθησε παρα πολυ. το χαμηλωσα το δικο μου και το σκλυρινα κιαλλο.. με 9αρια ελατηρια μπροστα οπως ειπα και πριν και το εχω στο 75% σκληρο δε μπορω να το πω και παλι κουτσουρο παιδια εμενα μου φενεται μια χαρα. τουλαχιστον για τον δικο μου τον κωλο μια χαρα ειναι οσο για τις τειν νικο οι τειν ρυθμιζουν πιο δυσκολα απο τις hsd | |
|
| |
aga
Αριθμός μηνυμάτων : 442 Ημερομηνία εγγραφής : 04/11/2013 Τόπος : αθηνα
| Θέμα: Απ: Καλύτερη ανάρτηση για δρόμο? Πεμ 26 Ιουν 2014 - 22:05 | |
| εξαρταται ποιο μοντελο tein. πχ οι super street που ειναι το πιο βασικο coilover δεν εχει ρυθμιση υψους απο το γονατο, μονο απο το ελατηριο οτι κανεις, αρα εισαι περιορισμενος. Η basic αν δεν κανω λαθος , δεν ειναι coilover, Μονο αμορτισερ ειναι.
ολες οι κινεζικες (d2 , ksport, hsd, bc Κτλ) εχουνε ρυθμιση υψους απο το γονατο, ενω οι tein εχουνε απο καποιο μοντελο και πανω, παλια ητανε απο type flex και πανω, τωρα πρεπει να ειναι η monoflex. | |
|
| |
DemonS
| Θέμα: Απ: Καλύτερη ανάρτηση για δρόμο? Παρ 27 Ιουν 2014 - 4:12 | |
| Τι εννοείς ρύθμιση ύψους από το γόνατο?? | |
|
| |
aga
| Θέμα: Απ: Καλύτερη ανάρτηση για δρόμο? Παρ 27 Ιουν 2014 - 4:19 | |
| αυτες ειναι οι superstreet αυτες ειναι οι mono flex. παρατηρησε οτι οι monoflex εχουν ενα εξτρα παξιμαδι σφιξιματος στο κατω μερος. αυτο ειναι γιατι το κατω μερος περιστρεφεται, και ρυθμιζεις το υψος απο εκει. και στις type flex ρυθμιζεις το υψος, αλλα επηρεαζει την προφορτιση του ελατηριου. | |
|
| |
M1tsos
| Θέμα: Απ: Καλύτερη ανάρτηση για δρόμο? Παρ 27 Ιουν 2014 - 12:08 | |
| οι τειν ειναι japan. αλλα οι monoflex ειναι που ειναι ευκολες στην ρυθμιση. οι superstreet drift που χει το φιλαρακι μου ρυθμιζονται πιο δυσκολα απο τις δικες μου
| |
|
| |
DemonS
| |
| |
M1tsos
| Θέμα: Απ: Καλύτερη ανάρτηση για δρόμο? Παρ 27 Ιουν 2014 - 19:09 | |
| | |
|
| |
M1tsos
| Θέμα: Απ: Καλύτερη ανάρτηση για δρόμο? Παρ 27 Ιουν 2014 - 19:09 | |
| αυτες ειναι οι cs1. ρυθμιζουν και απο κατω γυρνας ολη την αναρτηση για χαμηλωμα η υψωμα απλα ξεβιδωνεις το κατω κατω τελευταιο παξιμαδι | |
|
| |
aga
| Θέμα: Απ: Καλύτερη ανάρτηση για δρόμο? Παρ 27 Ιουν 2014 - 20:59 | |
| - DemonS έγραψε:
Μάλιστα, δηλαδή στις monoflex χαμηλώνεις όσο θέλεις? Και αυτός ο περιορισμός που έχεις στην superstreet πόσο επιρρεαζει το χαμήλωμα? Για χαμήλωμα Ελληνικών δεδομένων-δρόμων οι superstreet είναι αρκετή? Δεν λέω να είναι slammed το αμάξι αλλά να έχει ενα χαμήλωμα 6 πόντων π.χ. ναι , ειναι αρκετα χαμηλες οι superstreet, αρκετα για το δρομο. Αλλα οπως ειπες για να το χεις πιτα, θες coilover με ρυθμιση απο κατω. Και παλι εξαρταται απο την μαρκα. γι αυτο οι αμερικανοι αγοραζουνε stance, γιατι χαμηλωνουν πολυ. | |
|
| |
Scorp_X
Αριθμός μηνυμάτων : 107 Ημερομηνία εγγραφής : 22/12/2013 Ηλικία : 36 Τόπος : Athens - Bordeaux
| Θέμα: Απ: Καλύτερη ανάρτηση για δρόμο? Τετ 30 Σεπ 2015 - 2:32 | |
| Καλησπέρα παίδες, ερώτηση όσον αφορά σε ανάρτηση. Δεδομένου ότι το αμάξι δεν το πολυκυκλοφορώ, και όποτε το κυκλοφορώ είναι σε δρόμο (δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για πίστα ακόμα), από όσα διάβασα η καλύτερη εναλλακτική για την περίπτωσή μου είναι η Daiyama... Ότι καλύτερο σε coilover θα πάει στράφι... Ερωτήσεις: 1) Βρήκα αυτό μέχρι στιγμής, ως το φθηνότερο (και το μόνο στο skroutz), στα 750, καλά είναι ή μπορώ να βρω και φθηνότερα? Daiyama S132) Για σκληρότητα είδα ότι η προτιμότερη για δρόμο είναι 6 με 7 μπροστά και 5 πίσω, σωστά?? 3) Μήπως έχει κάποιος να προτείνει κάτι πιο κοντά στην χρήση για δρόμο? Πιστεύετε ότι η coilover είναι υπερβολή? [έχω σκοπό να ασχοληθώ με το αμάξι, και στο (κοντινό ελπίζω) μέλλον να μπω και σε πίστα...] Ευχαριστώ! | |
|
| |
project_S13
Αριθμός μηνυμάτων : 687 Ημερομηνία εγγραφής : 04/11/2013 Ηλικία : 34 Τόπος : Αθήνα
| Θέμα: Απ: Καλύτερη ανάρτηση για δρόμο? Τετ 30 Σεπ 2015 - 5:28 | |
| 1)κάπου Θεσσαλονίκη τις δίνανε 590ευρώ εκτός αν άλλαξε την τιμή τελευταία
2)Απο την στιγμή που θες να μπεις πιστα στο μελλον το 6-5kg ή 7-5kg σε καλύπετει και πίστα και δρόμο
3)Δεν είναι θέμα τόσο αναρτησης σε αυτά τα λεφτά όσο ελατηρίων θα έλεγα γιατι πάνω κάτω όλες ίδιες είναι αυτές..αν θες κάτι αρκετά άνετο στο δρόμο σκέψου το σετ απ 6-4kg
Ενναλακτικές τώρα
πιο δημοφιλείς
hsd dt -->τιμή 750 περίπου(από jdmbits.com έμπιστο έχουμε ξαναπάρει)
hsd monopro -->τιμή 880 περίπου απο το ίδιο site
bc racing (monopro) --> τιμή 950 περίπου ,το θετικό της έχει service στην Ελλάδα
apex -->απο αγγλία ανάλογα ποια θες απο 800 έως 950 ευρώ
D2,ksport,tein πιο κλασσικές παλαιότερα
Τώρα όλες αυτές σε εμάς που απο μαμά ανάρτηση πάμε σε μια απλή coilover μας φαίνονται θεικές και θα ακούσεις καλά λόγια για όλες!!
Άμα θες να τα σκάσεις και να πάρεις αναρτησάρα κοίτα προς kw,pbm,fortune auto,dg5,hks ktl ktl | |
|
| |
Scorp_X
Αριθμός μηνυμάτων : 107 Ημερομηνία εγγραφής : 22/12/2013 Ηλικία : 36 Τόπος : Athens - Bordeaux
| Θέμα: Απ: Καλύτερη ανάρτηση για δρόμο? Τετ 30 Σεπ 2015 - 6:15 | |
| Σε ευχαριστώ πολύ ρε Λεωνίδα!
Τις συγκεκριμένες που βρήκα τις βρήκα Θεσσαλονίκη, αλλά βρήκα κι άλλο ένα μαγαζί εκεί, θα τους στείλω για τιμή. Αλλά αν ισχύει το 750, και με τα ίδια παίρνω τις hsd dt, νομίζω οι δεύτερες αξίζουν καλύτερα, ε? Θα στείλω ένα mail στον τύπο (jdmbits.com) να δω αν ισχύει η τιμή. | |
|
| |
| Καλύτερη ανάρτηση για δρόμο? | |
|