200SX Hellas Club
Η απόφαση πάρθηκε Logo_310

Το πρώτο Ελληνικό Forum για κατόχους 200SX

www.200sx.gr

Αν χρειαστείτε βοήθεια παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
Tηλέφωνο επικοινωνίας: 6938000361

E-mail - msn: verone2006@msn.com
200SX Hellas Club
Η απόφαση πάρθηκε Logo_310

Το πρώτο Ελληνικό Forum για κατόχους 200SX

www.200sx.gr

Αν χρειαστείτε βοήθεια παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
Tηλέφωνο επικοινωνίας: 6938000361

E-mail - msn: verone2006@msn.com
200SX Hellas Club
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

The first Official Site For S-Chassis Oweners in Hellas

www.200SX.grΦόρουμLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή

Η απόφαση πάρθηκε

Πήγαινε κάτω 
4 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Scorp_X

Scorp_X

Αριθμός μηνυμάτων : 107
Ημερομηνία εγγραφής : 22/12/2013
Τόπος : Athens - Bordeaux

Η απόφαση πάρθηκε Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Η απόφαση πάρθηκε   Η απόφαση πάρθηκε EmptyΠεμ 28 Αυγ 2014 - 1:38

Τελικά, μετά από ώριμη σκέψη (ελπίζω!) και λαμβάνοντας υπόψιν μου τα σχόλια σας, αποφάσισα να μείνω στον ca18det.

Πάμε για full rebuilt, και το ποιο πιθανό είναι να μπουν σφυρήλατα μπιελοπίστονα. Δεδομένου ότι όπως σας είχα πει ενδιαφέρομαι για ιπποδύναμη της τάξης των 220-250 αλόγων, τουλάχιστον αρχικά, θα φτιαχτεί το μοτέρ σφυρήλατο αλλά θα δουλέψει με εργοστασιακά περιφερειακά, πίεση γύρω στο 1bar που θα ανεβαίνει σταδιακά, να το ευχαριστηθούμε, και μόλις παραδώσει πνεύμα η τουρμπίνα πάμε για το επόμενο στάδιο.

Από μια γρήγορη έρευνα που έκανα, το μοτέρ κλειστό σηκώνει μέχρι ~350, οπότε για αρχή ίσως ακούγεται υπερβολή το να το κάνω σφυρήλατο, αλλά επειδή όσο το δουλεύεις το αμάξι, τόσο σου φαίνεται ότι παίρνει ανέβασμα, μην φτάσω σε κανά χρόνο και πω θέλω 350 άλογα και θέλω πάλι ιστορίες, μιας και την κάνουμε την δουλειά να την κάνουμε σωστά...

Οπότε το όλο πλάνο είναι ως εξής, φτιάχνω τώρα μια καλή βάση για να δουλέψω, και στο μέλλον ότι χρειαστώ αλλάζω τα περιφερειακά και ξέρω ότι το μοτέρ δεν θα έχει πρόβλημα (μέσα σε λογικά όρια βέβαια, δεν περιμένω να μου βγάλει 800 άλογα...)

Ακούω γνώμες!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Verone
Admin
Verone

Αριθμός μηνυμάτων : 1301
Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2013
Τόπος : Athens

Η απόφαση πάρθηκε Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η απόφαση πάρθηκε   Η απόφαση πάρθηκε EmptyΠεμ 28 Αυγ 2014 - 5:23

Για μένα έκανες ότι καλύτερο μπορούσες να αποφασίσεις θα δεις ότι η απόφαση σου θα σε ανταμείψει!
Αν έδινες τα χρήματα και έπαιρνες έναν οποιοδήποτε κινητήρα και τον έβαζες όπως ήταν πάνω απλά θα είχες παίξει λόττο τώρα με τα ίδια χρήματα θα έχεις έναν ολοκαίνουριο κινητήρα!
Αν χρειαστείς οποιαδήποτε βοήθεια μην διστάσεις να μου μιλήσεις.
http://www.DriftWorks.gr
Scorp_X

Scorp_X

Αριθμός μηνυμάτων : 107
Ημερομηνία εγγραφής : 22/12/2013
Τόπος : Athens - Bordeaux

Η απόφαση πάρθηκε Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η απόφαση πάρθηκε   Η απόφαση πάρθηκε EmptyΠεμ 28 Αυγ 2014 - 6:15

Μου πήρε 6-8 μήνες να αποφασίσω, αλλά κι εγώ νομίζω ότι σωστά έπραξα... (δεδομένου ότι το badget μου δεν είναι μεγάλο)

Σε ευχαριστώ πολύ Verone!

Θα κοιτάξω σύντομα να ανεβάσω κι εγώ φωτογραφίες και specs από το ανερχόμενο project μου!!
giannisS14

giannisS14

Αριθμός μηνυμάτων : 437
Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2014
Τόπος : Αττική

Η απόφαση πάρθηκε Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η απόφαση πάρθηκε   Η απόφαση πάρθηκε EmptyΠεμ 28 Αυγ 2014 - 9:31

παμε γερα! η ανακατασκευη του μοτερ σου ειναι οτι καλυτερο.
project_S13

project_S13

Αριθμός μηνυμάτων : 687
Ημερομηνία εγγραφής : 04/11/2013
Τόπος : Αθήνα

Η απόφαση πάρθηκε Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η απόφαση πάρθηκε   Η απόφαση πάρθηκε EmptyΠαρ 29 Αυγ 2014 - 2:15

Να τα μας..άλλο ένα 18άρι..ανεβαίνουνε πολύ τελευταία!!Καλη αρχή φίλος,περιμένουμε νέα

Η απόφαση πάρθηκε
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
200SX Hellas Club :: 200sx Forum :: Συζητήσεις-
Μετάβαση σε: