λιγο πολυ ολοι γνωριζομαστε μεταξυ μας ειμαι ο δημητρης που ειχα το πορτοκαλι 200αρι με rb25
τωρα εχω ενα μαυρο 200αρι και κανω αυτο το τοπικ επειδη το φιλαρακι μου ο κραβαριτης (επηδει δεν εχει fb) θελει να δει φωτογραφιες του πως το εκανα γιατι το ειχε δει οπως ηταν οταν το αγορασα. εγινε αγωνας δρομου για να προλαβω να το παρω αυτο το 200αρι μιας και παραλιγο να το προλαβουν αλλοι.. ειναι ενα απο τα 100% ατρακαριστα που ξερω και εχω δει απο κοντα ξεκινησα βλεποντας 6 αυτοκινητα πριν παρω το πορτοκαλι και βλεποντας αλλα 20-25 διαφορων φιλων απο το club πριν παρω αυτο.. λοιπον το αμαξι ηταν καπως ετσι (γιανναρα οπως το θυμασαι) να σημειωσω οτι ειναι ενα απο τα λιγα 200αρια στην ελλαδα που ειναι και χωρις ηλιοροφη.
μετα εγινε ετσι
και τελειωσαμε απο εμφανιση ετσι
giannisS14
Αριθμός μηνυμάτων : 437 Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2014 Ηλικία : 38 Τόπος : Αττική
Θέμα: Απ: S13 Mitsos Τετ 29 Οκτ 2014 - 21:45
ωραιο αμαξι, κουκλα ειναι! τι μοτερ φορας;
project_S13
Αριθμός μηνυμάτων : 687 Ημερομηνία εγγραφής : 04/11/2013 Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα
Θέμα: Απ: S13 Mitsos Πεμ 30 Οκτ 2014 - 5:08
Στις τελευταίες φωτό όπως το έχεις κάνει μου αρέσει πολύ
Τιμη μου φιλε ΜΙτσε που μπηκες στον κοπο να δουμε επιτελους καμια φωτο Καμια σχεση απο το βραδυ που το ειχαμε δει, μολις μπηκαν τα κουκι και οι ροτα μεταμορφωθηκε!!! Οπως ειπαν και τα παιδια απογειωθηκε μολις βγηκε η αεροτομη!! Επιτελους εχεις στην διαθεση σου το καθαρο σασι που ηθελες και απο δω και περα εχεις τις καταλληλες βασεις για τα σχεδια σου.... Καλο υπολοιπο σου ευχομαι φιλαρακι και με το καλο να ξεπερασεις καθε εμποδιο!!!! Μπραβο και παλι μπραβο
Ωραιος! Χαρηκα μολις ειδα οτι ξυλωσες την αεροτομη!! Θα πας για εξακιλινδρο παλι η sr20?
να σαι καλα φιλε το πρωτο πραμα που ηθελα να κανω ηταν να βγαλω την αεροτομη..
για 6 κυλ παλι
InSane έγραψε:
Τιμη μου φιλε ΜΙτσε που μπηκες στον κοπο να δουμε επιτελους καμια φωτο Καμια σχεση απο το βραδυ που το ειχαμε δει, μολις μπηκαν τα κουκι και οι ροτα μεταμορφωθηκε!!! Οπως ειπαν και τα παιδια απογειωθηκε μολις βγηκε η αεροτομη!! Επιτελους εχεις στην διαθεση σου το καθαρο σασι που ηθελες και απο δω και περα εχεις τις καταλληλες βασεις για τα σχεδια σου.... Καλο υπολοιπο σου ευχομαι φιλαρακι και με το καλο να ξεπερασεις καθε εμποδιο!!!! Μπραβο και παλι μπραβο
να σαι παντα καλα φιλαρακι μου και σενα σου ευχομαι τα καλητερα να ντριφταρεις φουλ και απροβληματιστα
geo1984 έγραψε:
να κ το μοτερακι μου...
η μοτερακλα θες να πεις αντε με το καλο να μπει επανω και να το χαρεις αδερφε
Αριθμός μηνυμάτων : 116 Ημερομηνία εγγραφής : 26/09/2015 Ηλικία : 40 Τόπος : Χανια
Θέμα: Απ: S13 Mitsos Δευ 28 Σεπ 2015 - 1:18
Καλα βλεπω rb26 και μου τρεχουν τα σαλια ...Δεν ξερω αν συμβαινει και σε εσας...χχχαχαχαχα Πολυ ομορφο αυτοκινητο που ειναι σε πορεια να γινει λαστιχοκαφτουλας!!! Μπραβο σου με το καλο και με το μοτερ μεσα να δουμε φωτογραφιες!
παιδια ευχαριστω και παλι για τα καλα σας λογια. δυστηχος με αυτα που εγιναν τους τελευταιους μηνες δε μπορω να βρω ενα intercooler και ενα βολαν για rb26. ολα τα υπολοιπα ειναι ετοιμα για να μπει το μοτερ...