| Θόρυβος όταν στρίβω το τιμόνι | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
DemonS
Αριθμός μηνυμάτων : 121 Ημερομηνία εγγραφής : 04/11/2013 Τόπος : Αγρίνιο-Αθήνα
| Θέμα: Θόρυβος όταν στρίβω το τιμόνι Κυρ 5 Ιαν 2014 - 8:52 | |
| Λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα..
Πριν λίγες ημέρες, λόγο βροχής, είπα να χαρώ λίγο το αμάξι.. Περίπου για 3 συνεχόμενες ημέρες και περίπου 70 ευρώ βενζίνη, έκαψα το αμάξι στο ντριφτ
Το πρόβλημα τώρα... Την επόμενη μέρα με το που βάζω το αμάξι μπροστά και ξεκινάω να στρίβω το τιμόνι δεξιόστροφα για να ξεπαρκάρω, άρχισα να ακούω ενα θόρυβο, ενα κρακ κρακ κρακ(σορυ αλλα πως αλλιως να το περιγράψω ).. Δεν έχω παρατηρήσει τίποτα περίεργο όταν οδηγάω, μόνο στο παρκάρισμα..
Κάποιες πληροφορίες που δεν ξέρω αν βοηθάνε: 1)Αυτος ο ήχος ακούγεται ΜΟΝΟ όταν το αμάξι είναι κρύο, εαν ζεσταθεί ή είναι εν κινήση δεν ακούω τίποτα.. 2)Το κάνει μόνο όταν στριβω το τιμόνι δεξιόστροφα.. Τις ημέρες που το έλιωσα τα πιο πολλα ντριφτ λόγο του χώρου ήταν σε αριστερές στροφές(οπότε το τιμόνι ζορίζονταν πολυ προς στα δεξιά, επειδή πήγαινε ανάποδα).. 3)Οι φούσκες από τα ακρόμπαρα είναι σκισμένες(αλλά είναι έτσι εδω και πολύ καιρό)
τι πάιζει να είναιι? κρεμαγιέρα? κάτι άλλο??? | |
|
| |
Verone Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 1301 Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2013 Τόπος : Athens
| Θέμα: Απ: Θόρυβος όταν στρίβω το τιμόνι Κυρ 5 Ιαν 2014 - 13:00 | |
| Για διαφορικό μου κάνει αφού λες όταν ξεμπαρκάρεις όταν είσαι σταματημένος και στρίβεις κάνει πάλι θόρυβο; | |
|
| |
DemonS
| Θέμα: Απ: Θόρυβος όταν στρίβω το τιμόνι Κυρ 5 Ιαν 2014 - 14:03 | |
| ακούγεται απο μπροστά νομίζω... ναι όταν είμαι σταματημένος, καποιες φορες το κάνει αλλά πολύ σπάνια.. Τον έντονο θόρυβο τον κάνει μόλις ξεκινάει να κυλάει το αμάξι.. Δηλαδή μόλις ''κόψω'' το τιμόνι και ταυτόχρονα κυλάει το αμάξι..
Εγώ κρεμαγιέρα υποψιάζομαι αλλά να τα τα παίξει έτσι με μερικές μ@λακιούλες στο βρεγμένο??... τι να πω.. | |
|
| |
Verone Admin
| Θέμα: Απ: Θόρυβος όταν στρίβω το τιμόνι Κυρ 5 Ιαν 2014 - 14:08 | |
| Η γνωστή αλάνα ήδη μου έχει φάει μια αντλία υδραυλικού τιμονιού… | |
|
| |
DemonS
| Θέμα: Απ: Θόρυβος όταν στρίβω το τιμόνι Κυρ 5 Ιαν 2014 - 14:14 | |
| δυστυχώς δεν μπορώ να δω τωρα εαν χανει τιποτα λάδια... Κρεμαγέρα το αποκλειεις?? ξέρω εχω κολήσει αλλά εαν είναι όντως κρεμαγέρα θα χάσω την εκτίμηση που είχα για την αξιοπιστία της νισσαν :p | |
|
| |
Verone Admin
| Θέμα: Απ: Θόρυβος όταν στρίβω το τιμόνι Κυρ 5 Ιαν 2014 - 14:18 | |
| Μετά από 25 χρόνια νομίζω ότι όλα θέλουν από ανακατασκευή μέχρι αντικατάσταση για να πας να παίξεις άφοβα | |
|
| |
DemonS
| Θέμα: Απ: Θόρυβος όταν στρίβω το τιμόνι Κυρ 5 Ιαν 2014 - 14:20 | |
| ....Καλά σίγουρα.. Αλλά είναι κάτι που δεν το περίμενα.. Πρώτα περίμενα να τα παίξει τίποτα από μοτέρ, που του έχω βγάλει την πίστη, πάρα κάτι σαν αυτό που έπαθα.. | |
|
| |
project_S13
Αριθμός μηνυμάτων : 687 Ημερομηνία εγγραφής : 04/11/2013 Ηλικία : 34 Τόπος : Αθήνα
| Θέμα: Απ: Θόρυβος όταν στρίβω το τιμόνι Τρι 7 Ιαν 2014 - 12:34 | |
| Λάδια υδραυλικού τιμονιού έχεις μέσα?η κρεμαγιερα δε τα παιζει ετσι ευκολα εκτος και αν ειναι στα τελευταια της..εμένα είχε στεγνώσει να φανταστείς για να ξεκινησει να ακουγεται..όχι να τα παίξει..! | |
|
| |
DemonS
| Θέμα: Απ: Θόρυβος όταν στρίβω το τιμόνι Τετ 8 Ιαν 2014 - 6:40 | |
| τα λάδια ειναι οκ.. θα πάω αυριο το πρωι να το κοιταξω και θα γραψω τι έγινε... | |
|
| |
Verone Admin
| Θέμα: Απ: Θόρυβος όταν στρίβω το τιμόνι Τετ 8 Ιαν 2014 - 12:50 | |
| Ο Γιάννης από τον Ωροπό (InSane) και ο Γιώργος από Μενίδι (200sx TELE) έχουν κάνει ανακατασκευή την καμαριέρα τους μπορείς να ρωτήσεις αυτούς τι αντιμετώπιζαν | |
|
| |
DemonS
| Θέμα: Απ: Θόρυβος όταν στρίβω το τιμόνι Δευ 18 Αυγ 2014 - 17:00 | |
| Τελικά ήταν κάτι τελείως άκυρο.... Είχαν χαλαρώσει οι βίδες από το αριστερό ψαλίδι και με τον καιρό χαλάρωναν όλο και περισσότερο εξού και η αυξηση του θορύβου.
Τώρα πως γίνεται να είχαν χαλαρώσει η βίδες απο το ψαλίδι, που υποτιθεται ότι είναι σφιγμένο εφ' όρου ζωής, δεν εχω ιδέα.. Και το περιεργο ήταν ότι το δεξί ψαλίδι ήταν άθικτο.. | |
|
| |
project_S13
Αριθμός μηνυμάτων : 687 Ημερομηνία εγγραφής : 04/11/2013 Ηλικία : 34 Τόπος : Αθήνα
| Θέμα: Απ: Θόρυβος όταν στρίβω το τιμόνι Παρ 22 Αυγ 2014 - 4:53 | |
| Μήπως είχε ξαναλυθεί-αλλαχτεί από προηγ. Ιδιοκτήτη;;; | |
|
| |
DoriftoDelos
Αριθμός μηνυμάτων : 15 Ημερομηνία εγγραφής : 10/06/2014 Τόπος : Περιστέρι, Αθήνα
| Θέμα: Απ: Θόρυβος όταν στρίβω το τιμόνι Τρι 25 Νοε 2014 - 17:14 | |
| Πάντως παρόμοιος ήχος, συνεχόμενο τακ-τακ-τακ για λίγο χρονικό διάστημα, κατά τη διάρκεια στριψίματος του τιμονιού (κυρίως σε παρκάρισμα που το τιμόνι παίρνει πολλές στροφές), πιθανό να οφείλεται και σε ξεραμένα λαστιχάκια στις βάσεις της κρεμαγιέρας. | |
|
| |
| Θόρυβος όταν στρίβω το τιμόνι | |
|