| Aga - Μπουγατσα | |
|
+15Verone XANIOTHS InSane kfligos M1tsos spiros gogosx SUBA-NOS dims13 ZEROFUCKS nikoS14a DemonS thaNOSR20DET alexisgsxr AKIS HERAKLIO 19 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
aga

Αριθμός μηνυμάτων : 442 Ημερομηνία εγγραφής : 04/11/2013 Τόπος : αθηνα
 | Θέμα: Aga - Μπουγατσα Δευ 11 Νοε 2013 - 11:55 | |
| Με λενε Αλεξανδρο, και αυτο ειναι το τωρινο μου project car... nissan 200sx προφανως. Η ιστορια της καροτσας ειναι η εξης: στη θεσσαλονικη ειναι ενα παιδακι που το λενε κυριακο, ο οποιος νομιζει (η οι φιλοι του) οτι ειναι μαστορας, με αποτελεσμα να παρουνε ενα αμαξι που ηταν πενα, και να το κανουνε σαν τον κωλο τους. μετα το βαλε αγγελια. Εγω μαζι με τον φιλο και ηλεκτρολογο-μηχανικο γιωργο, τραβηχτηκαμε θεσσαλονικη αφου εστειλα 2 ντοπιους φιλους να του ριξουν μια ματια, για να το παρουμε. το πουλαγε 4 χιλιαρικα, αλλα λειπανε αναμεσα σε πολλα αλλα, η τουρμπινα... επισης ειχανε παραδοθει οι πινακιδες, τα τελη ηταν απληρωτα , κτεο δεν ειχε περασμενο κ.α. για ποιο λογο λοιπον? γιατι φοραγε sr20det, και μαλιστα σφυρηλατο με 0 χλμ συμφωνα με τα λεγομενα του. βεβαια σχεδον οτι αλλο εχει πει εχει βγει ψεμματα, οποτε γιατι να τον πιστεψω ? μεχρι στιγμης το μοτερ εχει βγει τζαμι. Δεν εχει νοημα να γραψω το αμαξι μου φοραει αυτα κι αυτα γιατι δεν μ αρεσουν τα thread που ειναι επιδειξη του τι ψωνισε ο καθ'ενας. η ουσια ειναι η ιστορια που υπαρχει πισω απο καθε αμαξι, ο κοπος και οι αναποδιες, και στο τελος , η ανταμοιβη. 2 λογια για μενα πρωτα: ειμαι 3d animator στο επαγγελμα, και η σχεση μου με τα αμαξια ξεκινησε πριν 13 χρονια με starlet turbo και πανω σ αυτα εμαθα τα παντα, αλλα η κυρια ενασχοληση μου ειναι ο προγραμματισμος εγκεφαλων και οι κατασκευες carbon & fiberglass. ξεκινησαμε λοιπον για Σαλονικη!     αφου τα σκασαμε χοντρα στο ταξι φτασαμε στο μαγαζι, οπου ο κολλητος επιασε να βαλει τουρμπινα στο αμαξι και να το συμμαζεψει γενικα να το βαλουμε μπροστα ενω εγω εψαχνα να βρω ολα αυτα που λειπανε και ητανε πεταμενα απο δω κι απο κει...ταπετσαριες, εξατμισεις, σωληνωσεις, αιρ κοντισιον...   τελικα το χρονισαμε και κουτσοπηρε μπροστα με πολλα misfires και δουλευε τιγκα πλουσιο. το φορτωσαμε σε ενα φορτηγο, και μετα απο μια βολτα στο κεντρο να δουμε τα αξιοθεατα και να φαμε κανα τσουρεκι, το φορτωσαμε στο τρενο.     συναντησαμε και διαφορες μορφες της πολης...  το βραδυ φορτωθηκε το αμαξι υστερα απο πολυ περιπετεια και μπινελικια, στο τρενο  και 5 το πρωι σκασαμε αθηνα. τολμω να πω οτι το τρενο ητανε ευχαριστη εκπληξη γιατι ητανε πολυ καθαρο και μοντερνο! δεν το περιμενα ετσι.  ξεφορτωμα στο ρουφ   και αφου ξεσηκωσαμε ολη την αθηνα με τα μπαπα μπουπα και τα φλογιδια 6 η ωρα το πρωι , φτασαμε στην βαση  συνεχιζεται... | |
|
 | |
aga

| Θέμα: Απ: Aga - Μπουγατσα Δευ 11 Νοε 2013 - 12:08 | |
| Το αμαξι φοραγε maf z32 και εγκεφαλο mine's και σκεφτηκαμε πως αυτα τα 2 δεν παιζουνε καλα μεταξυ τους. οπως και να χει δεν μπορω να εχω αμαξι χωρις αγραφο, και αυτη ηταν η ιδανικη στιγμη να γινει αυτο. Κοιταξα για link g4 extreme (plug n play) αλλα μου ειπανε παραδοση σε 1 μηνα και δεν προλαβαινα, γιατι ερχοτανε ενα παιδι απο σερρες να παρει το σταρλετ μου, και θα εμενα χωρις αμαξι. οποτε πηρα εναν PowerFC. μεχρι να ερθει ομως καταπιαστηκαμε με πιο γηινα θεματα... το αμαξι οπως ειπαμε ηταν ενα μπουρδελο οποτε ειπαμε να το συμμαζεψουμε. οι σωληνωσεις ηταν σαν να τις ειχανε φτιαξει μαιμουδες σε υπογειο νυχτα, χρησιμοποιωντας μονο σφυρια. οπως ηρθε αθηνα:  εβγαλα και πουλησα το μικροσκοπικο ιντερκουλερ του και εβαλα ενα πιο πρεπον. μαζι πηρα και διαφορα χρησιμα αξεσουαρ.  φτιαξαμε βασουλες...  και σωληνωσεις...    η ιδια σωληνα , η παλια και η καινουρια  ξυλωσαμε το ABS και βαλαμε εναν κατανεμητη willwood εκεινη την ωρα εσκασε ο PowerFC. ο εγκεφαλος δεν επαιρνε καν ρευμα. αποφασισαμε οτι δεν γινεται, πρεπει να φτιαξουμε πλεξουδα απ την αρχη. το τι βρηκαμε δεν περιγραφεται. καλωδια που δεν πηγαινανε πουθενα, καλωδια που βραχυκυκλωνανε , που πηγαινανε αλλου γι αλλου, και αλλα πολλα. ητανε θαυμα που δουλευε. λιωμενα καλωδια , κομμενα καλωδια, λιωμενες φυσες....       και αφου φτιαχτηκε η πλεξουδα, εμεινε η μιση, πηρε μπρος σαν αρχοντισσα! εφτασε πασχα και ηρθε ωρα για ταξιδι, οποτε ειπα να τσεκαρω βαλβολινες σασμαν και διαφορικου. το σασμαν ειχε αυτο μεσα:  μια κουταλια της σουπας. ολα καλα στο ταξιδακι, αλλα η θερμοκρασια νερου συνεχεια 89-90...οποτε ηρθε ωρα για:  υστερα απο αυτα και ενα γερο πλυσιμο , εχουμε το εξης: πριν  μετα  συνεχιζεται... | |
|
 | |
project_S13

Αριθμός μηνυμάτων : 687 Ημερομηνία εγγραφής : 04/11/2013 Ηλικία : 32 Τόπος : Αθήνα
 | Θέμα: Απ: Aga - Μπουγατσα Δευ 11 Νοε 2013 - 12:12 | |
| χμμ ενδιαφέρον παρουσίαση!Με το καλό να το μαζέψεις όσο μπορείς και να το φθάσεις εκεί που θες απο ότι μας δείχνεις έχει πέσει αρκετή δουλίτσα μπράβο!!! | |
|
 | |
aga

| Θέμα: Απ: Aga - Μπουγατσα Δευ 11 Νοε 2013 - 12:13 | |
| οπως ειπα η τουρμπινα (2860rs) ηταν δανεικη, οποτε πηγα και πηρα μια δικια μου  gt2871R 0.64 μετατρεψαμε μια παλια σκαστρα sard που ειχα σε κλειστου τυπου  και πηρα caster arms driftworks, κυλινδρακι συμπλεκτη Nismo, reinforced clutch pivot nismo, σωληνακι συμπλεκτη υψηλης, και ο μαστρογιωργης μου εβαλε ενισχυση στις μπροστα βασεις   Μπηκανε και brembo 4πιστονα με καινουριους δισκους   πηρα και μια γνησια αεροτομη type x , την οποια περιελαβα στο μπαλκονι μου για σενιαρισμα και βαψιμο   | |
|
 | |
aga

| Θέμα: Απ: Aga - Μπουγατσα Δευ 11 Νοε 2013 - 12:18 | |
| ειχε φτασει καλοκαιρι και ωρα για διακοπες, γι αυτο επρεπε να χουμε ωραιο ηχο στο αμαξι. ειχα ηδη subwoofer & ενισχυτη, αλλα τα ηχεια μου ειχαν καει...γι αυτο επενδυσα σε ενα φτηνο σετακι της focal. στο μαγαζι μου ειπανε για τοποθετηση 60 ευρω και τους ειπα θενκς. θα το κανω μονος μου. οποτε! βγαζουμε την εργοστασιακη φωλια του ηχειου...  (τι ειναι αυτη η μαλακια, ηχειο απο τηλεφωνο?) και φτιαχνουμε ενα πατρον.  και το μεταφερουμε στο mdf  πηρα 2 παχη mdf γιατι μου φαινοτανε πολυ το 16mm που ειπε αυτος. με το ματι οπως το βαλα το ηχειο, μου φανηκε οτι για να περναει συριζα απο το τζαμι, 5mm ειναι αρκετα. αγορασα τα ξυλα πριν προβαρω τιποτα, οποτε πηρα ενα φυλλο 1cm και ενα 2cm ( με το χοντρο θα φτιαξω αεροτομη για τον καρλος)  μη μου τους κυκλους ταρατε  και βουαλα  φλουμπ!  σφιχτο σφιχτο  ειχα την υπονοια οτι βρισκει λιγο στο πανελ γι αυτο του γαμ....το εφαγα λιγο επισης εφαγα 1 χιλιοστο την επιφανεια ωστε να μπαινει χωνευτο λιγο το ηχειο. ξερω οτι εχω περιπου 5mm αποσταση απο το τζαμι οποτε εχω δρομο...  και μετα τα ασταρωσα! the end!  και 2 καλοκαιρινες φωτο   | |
|
 | |
aga

| Θέμα: Απ: Aga - Μπουγατσα Δευ 11 Νοε 2013 - 12:27 | |
| ας φτιαξουμε ενα καπω! για ελαφρωμα και ψυξη. κατ αρχην βαζουμε ενα καβατζοκαπω στο αμαξι και γινομαστε καγκουρες.  επειδη το δικο μου καπω ειναι σε καλη κατασταση θα χρησιμοποιησω αυτο για να φτιαξω καλουπι. μαρκαρουμε την περιοχην αφου προβαρουμε τον αεραγωγο...  και του δινουμε να καταλαβει     κολλαμε τον αεραγωγο με πολυουρεθανικη κολλα και βιδες (μεχρι να πηξει, μετα τις βγαζουμε)  και μετα το στοκαρουμε  εν τω μεταξυ!   βγαζουμε το subframeακι   και τα υπολοιπα ειναι γνωστα  σινεμπλοκ subframe driftworks, τα υπολοιπα energy, και droplinks hardrace  βαλαμε το καπω πανω στ αμαξι, για να καθεται ισια, να ριξουμε το καλουπι κατευθειαν πανω στ αμαξι...   λογω βροχων η ιστορια με το καλουπι του καπω εχει τραβηξει κανα μηνα... εν τω μεταξυ, πηρα κωλοφαναρα Kouki, πισω προφυλακτηρα type X , και το panel που παει κατω απ τα φωτα...  πηρα καινουρια λαστιχα για τις πορτες, και Bump stops για το καπω  το πανω μερος του καλουπιου σενιαρισμενο και γυαλισμενο  και η βροχη παλι με φρεναρισε... | |
|
 | |
aga

| Θέμα: Απ: Aga - Μπουγατσα Δευ 11 Νοε 2013 - 12:42 | |
| ας κανουμε μια παυση εδω, να ριξω το ολικο spec του αυτοκινητου γιατι πολλα παραλειπονται σ αυτα που εχω δειξει...
Κινητηρας: SR20DET S14 VTC Carillo πιστονια Eagle μπιελες ARP βιδες κεφαλης Cometic φλατζα κεφαλης ACL μεταλλα turbo Garrett GT2871R 0.64 εξατμιση 70mm φιλτροχοανη Apexi FMIC MAF Z32 μπεκ s15 αντλια walbro 255lph ψυγειο νερου driftworks κολαρα νερου samco σκαστρα κλειστου τυπου sard
Ηλεκτρονικα Εγκεφαλος Apexi PowerFC L-Jetro boost controller GReddy Profec e-01 Wideband AEM μπαρομετρο Autogauge
Αναρτηση / Σασί ΚYB Κλασμενα driftworks caster arms σινεμπλοκ κρεμαγιερας Superpro σινεμπλοκ subframe driftworks droplinks αντιστρεπτικων μπρος πισω hardrace σινεμπλοκ ολα τα αλλα energy suspension
Φρενα Καταργηση ABS κατανεμητης Willwood Brembo 4πιστονα με 310mm δισκους μπροστα
Μεταδοση Δισκος πλατω Nismo Coppermix clutch pivot Nismo κυλινδρακι Nismo σωληνακι υψηλης συμπλεκτη
εμφανιση (τα περρισοτερα θα μπουν οταν παει για βαψιμο) type x αεροτομη type x πισω προφυλακτηρας Kouki κωλοφαναρα και πανελ fiberglass καπω με αεραγωγο | |
|
 | |
AKIS HERAKLIO

Αριθμός μηνυμάτων : 49 Ημερομηνία εγγραφής : 04/11/2013 Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
 | Θέμα: Απ: Aga - Μπουγατσα Δευ 11 Νοε 2013 - 22:50 | |
| ΔΕ ΠΑΙΖΕΣΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΧΕΣ 20 ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ!!!!!!ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΗ;;;;;;;;;;ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!! | |
|
 | |
alexisgsxr

Αριθμός μηνυμάτων : 198 Ημερομηνία εγγραφής : 05/11/2013 Τόπος : xolargos
 | Θέμα: Απ: Aga - Μπουγατσα Δευ 11 Νοε 2013 - 23:31 | |
| ετσι ειναι η καλη δουλεια θελει τρεξιμο...keep the good work | |
|
 | |
thaNOSR20DET

Αριθμός μηνυμάτων : 26 Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2013 Τόπος : Thessaloniki
 | Θέμα: Απ: Aga - Μπουγατσα Τετ 13 Νοε 2013 - 4:37 | |
| Συγχαριτηρια για το μερακι και την υπομονη!Πολυ καλη δουλεια! | |
|
 | |
aga

| Θέμα: Απ: Aga - Μπουγατσα Τετ 13 Νοε 2013 - 4:49 | |
| ευχαριστω για τα καλα σας λογια μαστορες. ερχονται updates συντομα. | |
|
 | |
aga

| Θέμα: Απ: Aga - Μπουγατσα Τετ 20 Νοε 2013 - 11:32 | |
| ξεκαλουπωσε λουκουμι το πανω μερος, βαζω πλωρη για το κατω... εδω ειναι απλως ακουμπισμενο πανω στο μεταλλικο καπω , για την φωτο :o [img]  [/img] | |
|
 | |
DemonS

Αριθμός μηνυμάτων : 121 Ημερομηνία εγγραφής : 04/11/2013 Τόπος : Αγρίνιο-Αθήνα
 | Θέμα: Απ: Aga - Μπουγατσα Τετ 20 Νοε 2013 - 12:31 | |
| | |
|
 | |
Verone Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 1301 Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2013 Τόπος : Athens
 | Θέμα: Απ: Aga - Μπουγατσα Τετ 20 Νοε 2013 - 13:24 | |
| Να σου πω από body τι έχεις σκεφτεί και τι χρώμα; | |
|
 | |
aga

| Θέμα: Απ: Aga - Μπουγατσα Τετ 20 Νοε 2013 - 13:53 | |
| μαμα type x Βοdykit (το μισο το εχω) εκτος του μπροστα προφυλακτηρα που δεν νομιζω να βρω γνησιο, θα παρω κατι παρεμφερες. χρωμα, ασπρο... οταν ερθει η ωρα θα ξυλωθει ολο το αμαξι και θα βαφτει μεσα εξω. σε κανα χρονο πιστευω. | |
|
 | |
nikoS14a

Αριθμός μηνυμάτων : 32 Ημερομηνία εγγραφής : 05/11/2013 Ηλικία : 39 Τόπος : Dortmund Germany
 | Θέμα: Απ: Aga - Μπουγατσα Πεμ 21 Νοε 2013 - 9:38 | |
| Πολυ ωραια δουλεια με ωραια πραματα!! Καλη συνεχεια! | |
|
 | |
aga

| Θέμα: Απ: Aga - Μπουγατσα Σαβ 7 Δεκ 2013 - 5:04 | |
| και του καπω συνεχεια... ο γιωργαρος κολλησε τα ανοξειδωτα παξιμαδια στο ανοξειδωτο πλακακι γιατι ειμαστε πολυ του ανοξειδωτου...   και θαφτηκαν μεσα στα νευρα του καπω  και μετα κολλησαμε το καπω ολο μεσα στα σκοταδια και τα κρυα δουλευω και θα κανω καμια μαλακια καμια ωρα την επομενη μερα τοποθετησα τα aerocatch και εκοψα τις πρωτες 2 γριλιες του καπω μεχρι να αποφασισω τι θα κανω με το ψευδοκαπακο (μην πανε νερα στα coils)   ηθελα να βαλω τα aerocatch καθετα αλλα φοβομουνα οτι θα βρισκουνε στην μετωπη... | |
|
 | |
Verone Admin

| Θέμα: Απ: Aga - Μπουγατσα Σαβ 7 Δεκ 2013 - 8:39 | |
| Όταν έχεις μεράκι το αποτέλεσμα είναι σπέσιαλ!!! | |
|
 | |
project_S13

Αριθμός μηνυμάτων : 687 Ημερομηνία εγγραφής : 04/11/2013 Ηλικία : 32 Τόπος : Αθήνα
 | Θέμα: Απ: Aga - Μπουγατσα Κυρ 8 Δεκ 2013 - 3:04 | |
| | |
|
 | |
aga

| Θέμα: Απ: Aga - Μπουγατσα Κυρ 8 Δεκ 2013 - 3:17 | |
| μμμ δεν ξερω. θα το σκεφτω. θα ειναι ετσι  | |
|
 | |
project_S13

| Θέμα: Απ: Aga - Μπουγατσα Κυρ 8 Δεκ 2013 - 3:31 | |
| | |
|
 | |
Verone Admin

| Θέμα: Απ: Aga - Μπουγατσα Κυρ 8 Δεκ 2013 - 13:39 | |
| - project_S13 έγραψε:
- βαψε τα aerocatch ασπρα
Έχει έτοιμα άσπρα | |
|
 | |
aga

| Θέμα: Απ: Aga - Μπουγατσα Πεμ 12 Δεκ 2013 - 16:26 | |
| επιτελους, βασεις μοτερ vibra technics  :bounce: | |
|
 | |
project_S13

| Θέμα: Απ: Aga - Μπουγατσα Παρ 13 Δεκ 2013 - 13:40 | |
| Mε γεια..οταν τις βάλεις πες μας εντυπώσεις | |
|
 | |
Verone Admin

| Θέμα: Απ: Aga - Μπουγατσα Σαβ 14 Δεκ 2013 - 1:02 | |
| Τις εχει φορέσει φίλος σε sierra είναι πολύ ευχαριστημένος | |
|
 | |
aga

| Θέμα: Απ: Aga - Μπουγατσα Σαβ 14 Δεκ 2013 - 4:02 | |
| λοιπον τις εβαλα πριν μερικες ωρες. μεταφερει κραδασμο, οχι οπως κατι πολυουρεθανης που σου κροταλιζουν τα σφραγισματα, το νιωθεις, αλλα δεν ειναι ενοχλητικο.
εκει που φενεται η διαφορα η μεγαλη ειναι στις στροφες. νιωθεις το αμαξι να στριβει σαν ενα συνολο, τωρα καταλαβαινω τη διαφορα, πριν ενιωθες το βαρος να "μπαταρει" και ηταν το μοτερ που εκανε αυτη τη μεταφορα βαρους. αλλαξα και μεσαια τριβη...βελτιωθηκε η κατασταση, ακομα εχω καποιους συντονισμους ομως. μου φενεται θα στειλω τον κεντρικο για ζυγισμα. | |
|
 | |
ZEROFUCKS

Αριθμός μηνυμάτων : 76 Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2013 Τόπος : Larisa
 | Θέμα: Απ: Aga - Μπουγατσα Σαβ 21 Δεκ 2013 - 2:43 | |
| Ποσο σου βγηκανε και απο που? Δεν πανε set με τη βαση του σαζμαν? | |
|
 | |
aga

| Θέμα: Απ: Aga - Μπουγατσα Σαβ 21 Δεκ 2013 - 3:26 | |
| απο την rallydesign τις πηρα, σε 2 βδομαδες ειχανε ερθει (κατασκευαζονται κατα παραγγελια). οχι δεν πανε σετ, μπορεις να αγορασεις και μια σκετη.
ειχε ερθει ενα φιλαρακι απο αμερικη που εχει 2 240sx και τρεχει σε autocross και οταν μπηκε στο αμαξι μου μου ειπε οτι ο συντονισμος που εχω ειναι απο τον συμπλεκτη (coppermix) και συμβαινει σε αρκετους aftermarket συμπλεκτες.
κριτικη βασεων συνεχεια. σε παντιλικια το αμαξι αλλαξε τελειως. γενικως το σπινιαρισμα δεν εχει ποτε wheelhop και το αμαξι γλυστραει πιο ευκολα και γλυκα, και νιωθεις ενα πολυ πιο δεμενο συνολο. το μονο που αναρωτιεμαι πως θα φτιαξω ειναι το χτυπημα που νιωθω απο πισω οταν αλλαζω ταχυτητα... εχω κανει κατι λαθος η απλα πρεπει να ζησω μ αυτο? | |
|
 | |
Verone Admin

| Θέμα: Απ: Aga - Μπουγατσα Σαβ 21 Δεκ 2013 - 13:43 | |
| Αυτό με το χτύπημα το έχω και εγώ έχει αρκετό τζόγο θα δείξει όταν χαλάσει χαχαχα | |
|
 | |
aga

| Θέμα: Απ: Aga - Μπουγατσα Σαβ 21 Δεκ 2013 - 14:04 | |
| που ειναι ο τζογος ομως? τι πρεπει να κανω? | |
|
 | |
Verone Admin

| Θέμα: Απ: Aga - Μπουγατσα Σαβ 21 Δεκ 2013 - 14:33 | |
| Γυρίζει περίπου στο 1 εκατοστό ο κεντρικός μόνος | |
|
 | |
dims13
Αριθμός μηνυμάτων : 11 Ημερομηνία εγγραφής : 18/11/2013 Τόπος : ΡΟΔΟΣ
 | Θέμα: Απ: Aga - Μπουγατσα Κυρ 22 Δεκ 2013 - 11:12 | |
| Κενα του διαφορικου ειναι... Μαλλον θελει λιγο σφηξιμο γκαης... | |
|
 | |
aga

| Θέμα: Απ: Aga - Μπουγατσα Κυρ 22 Δεκ 2013 - 13:55 | |
| ευχαριστω! θα το κοιταξω. ευτυχως εχω αδεια αυτες τις μερες. | |
|
 | |
nikoS14a

Αριθμός μηνυμάτων : 32 Ημερομηνία εγγραφής : 05/11/2013 Ηλικία : 39 Τόπος : Dortmund Germany
 | Θέμα: Απ: Aga - Μπουγατσα Τρι 24 Δεκ 2013 - 5:03 | |
| NIS200M η NIS202MX ? Τα `δρομισια`η τα κουτσουρα δλδ? | |
|
 | |
aga

| Θέμα: Απ: Aga - Μπουγατσα Τρι 24 Δεκ 2013 - 9:05 | |
| Μ...τα δρομισια. οσο για το λυσιμο του διαφορικου , θα πρεπε να κοιταξω να κονομησω καμια ροδελα να του αλλαξω, αλλα υστερα απο ερευνα, τα διαφορικα ερχονται με διαφορες ροδελες μεσα, προφανως βαζανε οτι χρειαζεται για να γινουνε σωστα οι ανοχες , κατι που φαινομενικά ειναι μια απλη δουλεια , τελικα ειναι αρκετα περιπλοκη για να γινει σωστα. | |
|
 | |
Verone Admin

| Θέμα: Απ: Aga - Μπουγατσα Τρι 24 Δεκ 2013 - 11:17 | |
| Θέλει εμπειρία το βαλε βγάλε δεν παίζει με τίποτα! | |
|
 | |
dims13
Αριθμός μηνυμάτων : 11 Ημερομηνία εγγραφής : 18/11/2013 Τόπος : ΡΟΔΟΣ
 | Θέμα: Απ: Aga - Μπουγατσα Τρι 24 Δεκ 2013 - 13:24 | |
| Εκτος αν εχετε γνωστο μηχανικο βαρεων οχηματων.... Εγω επειδη δουλευω με τετοια περισσοτερο δεν ειχα προβλημα στην ρυθμιση!! | |
|
 | |
aga

| Θέμα: Απ: Aga - Μπουγατσα Κυρ 5 Ιαν 2014 - 3:28 | |
| επιτελους ηρθε ο λαιμος του ψυγειου απο την αγγλια, και σωληνωσεις samco 16mm, για να αλλαξω τους σωληνες του καλοριφερ και του νερου της τουρμπινας. μεχρι στιγμης ολα καλα, αλλα υποψιαζομαι οτι εχει τρυπησει παλι το ψυγειακι του καλοριφερ.... [img]  [/img] [img]  [/img] | |
|
 | |
Verone Admin

| Θέμα: Απ: Aga - Μπουγατσα Κυρ 5 Ιαν 2014 - 7:37 | |
| Τώρα το έβγαλα το καλοριφέρ περίπου 4 ώρες δουλειά και καφέ! | |
|
 | |
SUBA-NOS
Αριθμός μηνυμάτων : 63 Ημερομηνία εγγραφής : 30/03/2014 Τόπος : Athens by night
 | Θέμα: Απ: Aga - Μπουγατσα Τετ 2 Απρ 2014 - 23:37 | |
| | |
|
 | |
aga

| Θέμα: Απ: Aga - Μπουγατσα Τρι 1 Ιουλ 2014 - 21:39 | |
| update υστερα απο καιρο... εχουν γινει πολλες εργασιες στο αμαξι, αλλα τιποτα αξιο φωτογραφικου αφιερωματος. Αλλαχτηκε το κορωνοπηνιο απο το μαμα 4.08 με ενα 4.3 με δωρο μπολικη ροπη!  Αλλαξα τις σωληνωσεις ψυκτικου τουρμπινας και καλοριφερ γιατι ο προηγουμενος τα ειχε κανει λες και ειναι s13 , δηλαδη με την επιστροφη της τουρμπινας να περναει πισω απο το μοτερ και να πηγαινει στις σωληνωσεις του καλοριφερ. Αυτο εχει 2 αποτελεσματα...το ενα ειναι οτι το καυτο νερο της τουρμπινας μπαινει στον κινητηρα, και το δευτερο οτι μολις σβησεις το αμαξι, ακους μπουρμπουλιθρες απο το νερο που βραζει απ την τουρμπινα , στο καλοριφερ, το οποιο σαν ηχειο, μεταφερει τον ηχο στην καμπινα. Τεσπα, το εκανα οπως πρεπει να ειναι, δηλαδη απο την τουρμπινα στον λαιμο του ψυγειου, Αλλα εφτιαξα μια σωληνα που ειναι η μιση μεταλλικη , η αλλη μιση πλεχτη υψηλης. Αυτο, για να εχει συνεχως ανηφορικη πορεια το ψυκτικο, για καλυτερη ψυξη μετα το σβησιμο του αυτ/του (εχουμε γραψει σχετικο θεμα)  τα κρακερακια ειναι απαραιτητα για καθε ειδους μαστοριές. Βρεθηκαν 2 υπαιτιοι για την κακη λειτουργεια του κινητηρα. Ο ενας ητανε ο εκκεντροφορος εισαγωγης ο οποιος ητανε 1 δοντι λαθος απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη. Το αλλο ητανε το CAS (ματι εκκεντροφορου) που μας χαιρεταγε σιγα σιγα.  Μολις εγιναν αυτα, το αμαξι μεταμορφωθηκε , και ειπε μπαμπα πειναω! γι αυτο αγοραστηκαν 740cc μπεκ nismo , και επαναπρογραμματιστηκε απ το μηδεν.  Ακομα δεν μπορω να δουλεψω ικανοποιητικο αβανς, πιστευω γιατι ο προηγουμενος κατεβασε πολυ το καπακι... Το συμπιεσομετρο εδειξε 180psi. Οχι πως το αμαξι ειναι αργο, καθε αλλο, αλλα πιστευω πως εχει περιθωριο. Εχω 2 επιλογες...ειτε να βαλω την κεφαλη που εχω στην ακρη, ειτε να περιμενω μερικους μηνες να πιασω κανα φραγκο, να παω για water methanol...αλλα πρωτα, αναρτηση! (πολυ το καθυστερησα) | |
|
 | |
ZEROFUCKS

Αριθμός μηνυμάτων : 76 Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2013 Τόπος : Larisa
 | Θέμα: Απ: Aga - Μπουγατσα Τρι 1 Ιουλ 2014 - 23:30 | |
| | |
|
 | |
InSane

Αριθμός μηνυμάτων : 154 Ημερομηνία εγγραφής : 12/11/2013 Τόπος : Ksereis esy
 | Θέμα: Απ: Aga - Μπουγατσα Τετ 2 Ιουλ 2014 - 4:03 | |
| | |
|
 | |
gogosx

Αριθμός μηνυμάτων : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2014 Τόπος : φλωρινα
 | Θέμα: Απ: Aga - Μπουγατσα Πεμ 10 Ιουλ 2014 - 12:53 | |
| μπραβο ρε (m)aga φοβερη δουλεια!αναρτηση εβαλες?αν οχι μην τα λυπηθεις τα φραγκα και καν'το.φιλικη γνωμη παντα... | |
|
 | |
aga

| Θέμα: Απ: Aga - Μπουγατσα Πεμ 10 Ιουλ 2014 - 21:16 | |
| Ευχαριστω! Αναρτηση, απο Σεπτεμβρη αν ολα πανε καλα... συνηθως ειναι το πρωτο πραμα που κανω σ ενα αμαξι αλλα αυτο ειχε προβληματα που δεν μπορουσα να αγνοησω... | |
|
 | |
giannisS14

Αριθμός μηνυμάτων : 437 Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2014 Ηλικία : 41 Τόπος : Αττική
 | Θέμα: Απ: Aga - Μπουγατσα Παρ 11 Ιουλ 2014 - 12:18 | |
| ο δρομος ειναι φουλ ανηφορικος αλλα οι κοποι ανταμοιβονται, το αμαξι μεταμορφωνετε, καλη συνεχεια φιλτατε! Τι αναρτηση σκεφτεσαι; | |
|
 | |
aga

| Θέμα: Απ: Aga - Μπουγατσα Παρ 11 Ιουλ 2014 - 17:49 | |
| hsd για οικονομικους λογους... | |
|
 | |
gogosx

Αριθμός μηνυμάτων : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2014 Τόπος : φλωρινα
 | Θέμα: Απ: Aga - Μπουγατσα Σαβ 12 Ιουλ 2014 - 2:01 | |
| γιατι οχι tein απο το ebay για τους ιδιους λογους? | |
|
 | |
giannisS14

Αριθμός μηνυμάτων : 437 Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2014 Ηλικία : 41 Τόπος : Αττική
 | Θέμα: Απ: Aga - Μπουγατσα Κυρ 13 Ιουλ 2014 - 3:28 | |
| | |
|
 | |
aga

| Θέμα: Απ: Aga - Μπουγατσα Σαβ 20 Σεπ 2014 - 3:44 | |
| βελτιωσης συνεχεια.... coilovers HSD απο την driftworks  και πεταλουδα απο VVL 60mm εσωτερικη  | |
|
 | |
| Aga - Μπουγατσα | |
|