kfligos
Αριθμός μηνυμάτων : 151 Ημερομηνία εγγραφής : 12/09/2014 Ηλικία : 45 Τόπος : Αθήνα
| Θέμα: Κουκούλα 200SX Σαβ 4 Απρ 2015 - 3:33 | |
| Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση κάπου, ( ούτε κάν τον ξέρω τον άνθρωπο ) θέλω να ποστάρω την δικιά μου εμπειρία στο συγκεκριμένο θέμα. Μιάς και μόλις το έβαψα, και θέλοντας να αποφύγω αυτά τα πλάσματα του Σατανά, ( τα περιστέρια ) που ό,τι δουν να γυαλίζει πάνε και το χέζουν (!!!!) και όλες τις καθημερινές μικροεπαφές, σκόνη κτλ κτλ, έψαξα για κουκούλα. Μετά απο ψάξιμο σε forum, e-shop κτλ κτλ κατέληξα στην επιλογή TNF. http://www.tnf.gr/shop/gr/products.php?action=search&cat=6&make=62&model=334Συγκεκριμένα, σε 1 μέρα την είχε έτοιμη, χειροποίητη, ακριβώς για το 200SX, μιάς και έχει τα μέτρα για το συγκεκριμένο αμάξι. Με λάστιχα στις 2 άκρες, θερμοκόλληση στις ραφές, αδιάβροχη, την καλύτερη ποιότητα στα 120 ευρω τελική. (Προτίμησα να πάρω κάτι ακριβώς στα μέτρα του, παρα universal ) | |
|
giannisS14
Αριθμός μηνυμάτων : 437 Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2014 Ηλικία : 43 Τόπος : Αττική
| Θέμα: Απ: Κουκούλα 200SX Σαβ 4 Απρ 2015 - 8:02 | |
| κουκλα! στα ιδια λεφτα πηρα εγω περυσι απο autoplus, αντιστοιχη ποιοτητα, αλλα νομιζω εσενα καθεται πιο καλα. με γεια!
| |
|
thaNOSR20DET
Αριθμός μηνυμάτων : 26 Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2013 Τόπος : Thessaloniki
| Θέμα: Απ: Κουκούλα 200SX Σαβ 4 Απρ 2015 - 8:19 | |
| Ναι οντως κουκλα.εχει αεραγωγους καπου(δεν τους βλεπω).θα ηθελα να μου πεις εντυπωσεις σε αερα και υγρασια μετα απο βροχη. | |
|
kfligos
Αριθμός μηνυμάτων : 151 Ημερομηνία εγγραφής : 12/09/2014 Ηλικία : 45 Τόπος : Αθήνα
| Θέμα: Απ: Κουκούλα 200SX Σαβ 4 Απρ 2015 - 9:05 | |
| Ευχαριστώ! Όχι, δεν έχει αεραγωγούς κάπου, είναι μονοκόμματη. Ο καιρός λέει οτι την Δευτερα-Τρίτη θα έχει βροχές. Αν βρέξει, θα ποστάρω φυσικά εντυπώσεις. Αυτό που μ'άρεσε πάρα πολυ, εκτος απο ποιότητα κτλ , ειναι οτι κάθησε ακριβως κουτα σε 1 λεπτο. Στο πατρόν που έχουν, φτιάχνουν την κουκούλα για να έχει χώρο και η αεροτομή. | |
|