| Μια καινουργια αλλα φτηνη αναρτηση...Θελω γνωμες... | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
XANIOTHS
Αριθμός μηνυμάτων : 116 Ημερομηνία εγγραφής : 26/09/2015 Ηλικία : 45 Τόπος : Χανια
| Θέμα: Μια καινουργια αλλα φτηνη αναρτηση...Θελω γνωμες... Πεμ 29 Οκτ 2015 - 5:15 | |
| | |
|
| |
project_S13
Αριθμός μηνυμάτων : 687 Ημερομηνία εγγραφής : 04/11/2013 Ηλικία : 34 Τόπος : Αθήνα
| Θέμα: Απ: Μια καινουργια αλλα φτηνη αναρτηση...Θελω γνωμες... Πεμ 29 Οκτ 2015 - 5:33 | |
| Θα δώσεις 480€ για άγνωστη ανάρτηση ..δώσε άλλα 270 και πάρε hsd dt δοκιμασμένη λύση..Η ανάρτηση δεν είναι μόνο τα χαρακτηριστικά αλλά και πως συμπεριφέρεται στο αμάξι..εξαρτάται πάντα και τι θες..εγώ πχ δε θέλω να μου διαλυθεί πάνω στο ντριφτ και να ψάχνομαι..ή να με ψάχνουν :p | |
|
| |
XANIOTHS
Αριθμός μηνυμάτων : 116 Ημερομηνία εγγραφής : 26/09/2015 Ηλικία : 45 Τόπος : Χανια
| Θέμα: Απ: Μια καινουργια αλλα φτηνη αναρτηση...Θελω γνωμες... Πεμ 29 Οκτ 2015 - 5:43 | |
| Δεν διαφωνω αλλα πολυ ευκολα τα περιφρονεις τα 270 ευρουλακια στης μερες μας..Και καλα που εγω λεμε και μερικα αλλα παιδια απο εμας θα τα τοποθετησουμε και οι ιδιοι αλλοι θα πλερωσουν και εργατικα.... | |
|
| |
XANIOTHS
| Θέμα: Απ: Μια καινουργια αλλα φτηνη αναρτηση...Θελω γνωμες... Πεμ 29 Οκτ 2015 - 5:47 | |
| Θελει ψαξιμο πολυ το θεμα... | |
|
| |
InSane
Αριθμός μηνυμάτων : 154 Ημερομηνία εγγραφής : 12/11/2013 Τόπος : Ksereis esy
| Θέμα: Απ: Μια καινουργια αλλα φτηνη αναρτηση...Θελω γνωμες... Παρ 30 Οκτ 2015 - 14:37 | |
| - XANIOTHS έγραψε:
- Δεν διαφωνω αλλα πολυ ευκολα τα περιφρονεις τα 270 ευρουλακια στης μερες μας..Και καλα που εγω λεμε και μερικα αλλα παιδια απο εμας θα τα τοποθετησουμε και οι ιδιοι αλλοι θα πλερωσουν και εργατικα....
Συμφωνω απολυτως! Ρε Λεω πως το ειπες ετσι ανετα χαχαχαχα Οσο για την αναρτηση δεν νομιζω οτι το προβλημα ειναι οι επιδοσεις της ή να μην σου διαλυθει αλλα το αν επισκευαζεται και τι σου παρεχει η εταιρεια που την πουλαει aftersales/service κτλπ. (δεν μπορω να ανοιξω το site απο αυτο το PC). Σαν επιδοσεις σιγουρα θα ειναι καλυτερη απο οποιαδηποτε συμβατικη αναρτηση κυκλοφορει. | |
|
| |
XANIOTHS
| Θέμα: Απ: Μια καινουργια αλλα φτηνη αναρτηση...Θελω γνωμες... Παρ 30 Οκτ 2015 - 22:05 | |
| Επισκευαζεται εχει εγγυηση ενα χρονο και σε τυχον προβλημα αντικατασταση. Τα χαρακτηριστηκα ειναι ομοια με της Tein Monoflex μονο που αυτη η ¨φτηνη¨ειναι και ανοδιομενη οχι απλος βαμενη... | |
|
| |
alexisgsxr
Αριθμός μηνυμάτων : 198 Ημερομηνία εγγραφής : 05/11/2013 Τόπος : xolargos
| Θέμα: Απ: Μια καινουργια αλλα φτηνη αναρτηση...Θελω γνωμες... Παρ 30 Οκτ 2015 - 22:43 | |
| μμ δεν ειναι τοσο απλο..οταν μπεις σε αυτοκινητο πουχει αναρτηση 2000 και ανω και μετα σε ενα πουχει d2πχ που παιζει στα 800-900 θα καταλαβεις την διαφορα...κοινος το χαος..φαντασου αυτη..συν το ποιος την φτιαχνει εδω ελλαδα?ειναι καλος?μην βλεπεις μονο το φτηνο γιατι μπορει ετσι να σου κοστισει πολυ περισσοτερα και δουλεια να μην κανεις | |
|
| |
project_S13
Αριθμός μηνυμάτων : 687 Ημερομηνία εγγραφής : 04/11/2013 Ηλικία : 34 Τόπος : Αθήνα
| Θέμα: Απ: Μια καινουργια αλλα φτηνη αναρτηση...Θελω γνωμες... Τρι 3 Νοε 2015 - 11:46 | |
| - InSane έγραψε:
- XANIOTHS έγραψε:
- Δεν διαφωνω αλλα πολυ ευκολα τα περιφρονεις τα 270 ευρουλακια στης μερες μας..Και καλα που εγω λεμε και μερικα αλλα παιδια απο εμας θα τα τοποθετησουμε και οι ιδιοι αλλοι θα πλερωσουν και εργατικα....
Συμφωνω απολυτως! Ρε Λεω πως το ειπες ετσι ανετα χαχαχαχα
Οσο για την αναρτηση δεν νομιζω οτι το προβλημα ειναι οι επιδοσεις της ή να μην σου διαλυθει αλλα το αν επισκευαζεται και τι σου παρεχει η εταιρεια που την πουλαει aftersales/service κτλπ. (δεν μπορω να ανοιξω το site απο αυτο το PC). Σαν επιδοσεις σιγουρα θα ειναι καλυτερη απο οποιαδηποτε συμβατικη αναρτηση κυκλοφορει. Σε καποια πραγματα δε κανεις εκπτωσεις..σε αυτα οταν πας στο φθηνο,δε κοιτας το φθηνότερο!!Δε περιφρονω τπτ,ουτε χαριζω τα 270ευρω..αλλα αυτο που ειπε ο Αλεξης..οταν μπεις σε καλη αναρτηση θα δεις το χαος!!Καλη και φθηνη στο θεμα αναρτηση ειναι καπως περιεργο..πρεπει να εχει δοκιμαστει..οταν απο μαμα αναρτηση πας σε coilover ειτε των 500€ ειτε των 2000€ νομιζεις οτι ολα ειναι τελεια..για μενα αυτες οι αναρτησεις ειναι μονο για show..ή low & slow φάση..αν θες σωστη λειτουργεια σε συνδυασμο με φθηνη τα 270€ δεν ειναι πολλά..Στην Ελλάδα σκάμε λεφτά σε ενα σωρό πράγματα και περιφρονουμε πχ την αναρτηση..στην Αμερικη οτι αναρτηση απο ebay εχουνε βαλει κανεις δε τις συστηνει..ειτε σπανε,ειτε χανουν,ειτε απλα δε κανουν. απο κει κ περα επιλογη του καθενος.. Και η hsd η monopro ιδια με την bilstein pss9 ειναι μεσα ! | |
|
| |
XANIOTHS
| Θέμα: Απ: Μια καινουργια αλλα φτηνη αναρτηση...Θελω γνωμες... Τρι 3 Νοε 2015 - 14:06 | |
| Δεν εχω σκοπο να αλλαξω αναρτηση λεφτα δεν υπαρχουν πλεων ...Αλλα οτι δεν μπορουμε να παρουμε κατι φτηνο ειναι πλεων γεγονος ειτε αυτο ειναι αναρτηση ειτε ειναι φρενα ειτε ειναι λαστιχα ειτε ειναι τουρμπο ,λαδια μπουζι,κτλ....Το ακριβο ειναι και καλο στης περισσοτερες περιπτωσεις οποτε μενουμε με οτι εχουμε και απλως περιμενουμε...Γιατι αν κατσω να σκεφτω το τι θελω ειναι κανενα πεντοχιλιαρο ευρω και δεν φτανουν .Δινω βαση στο να ζω το αυτοκινητο μου οπως ειναι και να το συντηρω σωστα και αν καποια στιγμη περισεψουν κοιταμε και την βελτιωση .Εχουμε παραναλοθει στην βελτιωση και δεν προλαβαινουμε να τα χαρουμε τα ρημαδια. | |
|
| |
InSane
Αριθμός μηνυμάτων : 154 Ημερομηνία εγγραφής : 12/11/2013 Τόπος : Ksereis esy
| Θέμα: Απ: Μια καινουργια αλλα φτηνη αναρτηση...Θελω γνωμες... Τετ 4 Νοε 2015 - 7:25 | |
| - project_S13 έγραψε:
- Στην Ελλάδα σκάμε λεφτά σε ενα σωρό πράγματα και περιφρονουμε πχ την αναρτηση..στην Αμερικη οτι αναρτηση απο ebay εχουνε βαλει κανεις δε τις συστηνει..ειτε σπανε,ειτε χανουν,ειτε απλα δε κανουν.
απο κει κ περα επιλογη του καθενος..
Και η hsd η monopro ιδια με την bilstein pss9 ειναι μεσα ! αυτο δεν το γνωριζα :scratch: Καταρχιν να τονισω οτι δεν ειμαι υπερ καμιας κινεζιας που θα σου σκορπισει πριν κλεισει εναν χρονο και θα ειναι απατη και οχι αγορα.. Αν μιλαμε για τετοια περιπτωση, μακρυα! Το προσταζει η ιδια η λογικη :bom: Τωρα ομως οσον αφορα αυτο που ειπε και ο φιλος Αλεξ περι χαους,η αισθηση που εχεις μπαινοντας σε ενα αυτοκινητο κρινεται απο πολλους παραγοντες που μπορουν να σε ξεγελασουν. Ενα κιτ συνεμπλοκ να βαλεις μπροστα και δυο ακρομπαρα θα νιωσεις οτι εδεσε ολο το αμαξι. Νομιζω πως δεν μπορεις απλα με μια "βολτα" να συγκρινεις αναρτηση με αναρτηση, ποσο μαλλον ρυθμιζομενες που ποικιλουν τα setup! Η αναρτηση (κατα την γνωμη μου παντα) για για να δοκιμαστει πρεπει να φτασει στα ορια της. Οπου οταν μιλαμε για sport/racing/drift αναρτησεις αυτο σημαινει πιστα,κερμπ,προφορτιση,compression/rebound κτλπ. :scratch: Απο κει και περα οτι λεφτα εχεις περνεις κατι αντιστοιχο δεν ειναι μονοδρομος το χιλιαρικο+. Παρε κατι οικονομικο και βαλε μια καλη 4αδα λαστιχα ας πουμε! Για χρηση σπορ οδηγησης δρομου θελεις κατι ελαφρως σφιχτο (οχι κουτσουρο) και με ενα κιτ συνεμπλοκ στους συνδεσμους εισαι κομπλε. Για βολτα, κανα στριψιμο και street driftοκαταστασεις δηλαδη Δεν χρειαζεται να παρεις την ιδια αναρτηση με αυτον που σπαει με 180+ στην tsukuba!! | |
|
| |
alexisgsxr
| Θέμα: Απ: Μια καινουργια αλλα φτηνη αναρτηση...Θελω γνωμες... Τετ 4 Νοε 2015 - 20:38 | |
| βρε τρελοπαιδο μεχεις για παιδι της βολτας?οτι λεω το λεω παντα μεσα απο δοκιμες που εχω κανει εγω η ανθρωποι που με εχουν παει βολτα με τα δικα τους σε δοκιμες..οποτε μπορω να καταλαβω την διαφορα απο μια φτηνη αναρτηση που δεν δουλευει γιατι φορα ελατηρια για φορτηγο και τα καλαμια τους ειναι τοσο ισχυρα που σπανε αν ανεβεις λιγο αποτομα ενα πεζοδρομιο!! μετα απο τοσα χρονια στο χωρο της βελτιωσης με διαφορα αυτοκινητα δεν θα αγοραζα τιποτα πιο φτηνο απο d2 η κατι αντιστοιχο της σε τιμη και αποδοση.. η αλλες ειναι για πεταμα ενα πραμα..κοινος ρισκο πληροφοριακα μιας και μιλησα για d2 τρεις γνωστοι μου επαθαν ζημια στον πρωτο χρονο λειτουργιας(εκλασε η μια μποτα και εχανε λαδια)!! σκεψου να μην ειχε εγγυηση..μην κοιτατε το σημερα υπαρχει και το αυριο και με μια φτηνη αναρτηση αυτο ειναι σκοτεινο..δεν εχω κατι να προσθεσω ο καθενας πραττει οπως τον βολευει | |
|
| |
XANIOTHS
| Θέμα: Απ: Μια καινουργια αλλα φτηνη αναρτηση...Θελω γνωμες... Πεμ 5 Νοε 2015 - 2:16 | |
| Παιδια το οτι ειναι χαος η διαφορα μιας αναρτησης που κανει 2χιλιαρικα με μιας που κανει 500 ευρω το ξερω και ειναι και αυτονοητο...Την συγκεκριμενη που ρωτησα δεν την εχει κανεις και δεχομαι της συμβουλες σας που μου προτεινεται μερικες που εχετε δοκιμασει και ευχαριστω . Χαος ειναι και η διαφορα τεσσαρων λαστιχων πολυ καλον με τεσσερα κινεζικα χαος μια garret με μια κινεζικη και ουτε καθε εξης.... | |
|
| |
alexisgsxr
| Θέμα: Απ: Μια καινουργια αλλα φτηνη αναρτηση...Θελω γνωμες... Πεμ 5 Νοε 2015 - 9:55 | |
| η διαφορα του ρισκου εχει να κανει με την χρηση..πχ για μια κινεζικη τουρμπινα αν δεν την δουλευεις πιεση μπορει και να σου βγαλει χιλιομετρα..μια αναρτηση ομως ειναι αλλο θεμα.. υγ.την συνγκεκριμενη δεν την εχω δουλεψει ουτε εγω ουτε καποιος που να γνωριζω | |
|
| |
project_S13
| Θέμα: Απ: Μια καινουργια αλλα φτηνη αναρτηση...Θελω γνωμες... Πεμ 5 Νοε 2015 - 15:21 | |
| - InSane έγραψε:
- project_S13 έγραψε:
- Στην Ελλάδα σκάμε λεφτά σε ενα σωρό πράγματα και περιφρονουμε πχ την αναρτηση..στην Αμερικη οτι αναρτηση απο ebay εχουνε βαλει κανεις δε τις συστηνει..ειτε σπανε,ειτε χανουν,ειτε απλα δε κανουν.
απο κει κ περα επιλογη του καθενος..
Και η hsd η monopro ιδια με την bilstein pss9 ειναι μεσα ! αυτο δεν το γνωριζα :scratch:
Καταρχιν να τονισω οτι δεν ειμαι υπερ καμιας κινεζιας που θα σου σκορπισει πριν κλεισει εναν χρονο και θα ειναι απατη και οχι αγορα.. Αν μιλαμε για τετοια περιπτωση, μακρυα! :affraid: Το προσταζει η ιδια η λογικη :bom:
Τωρα ομως οσον αφορα αυτο που ειπε και ο φιλος Αλεξ περι χαους,η αισθηση που εχεις μπαινοντας σε ενα αυτοκινητο κρινεται απο πολλους παραγοντες που μπορουν να σε ξεγελασουν. Ενα κιτ συνεμπλοκ να βαλεις μπροστα και δυο ακρομπαρα θα νιωσεις οτι εδεσε ολο το αμαξι. Νομιζω πως δεν μπορεις απλα με μια "βολτα" να συγκρινεις αναρτηση με αναρτηση, ποσο μαλλον ρυθμιζομενες που ποικιλουν τα setup! Η αναρτηση (κατα την γνωμη μου παντα) για για να δοκιμαστει πρεπει να φτασει στα ορια της. Οπου οταν μιλαμε για sport/racing/drift αναρτησεις αυτο σημαινει πιστα,κερμπ,προφορτιση,compression/rebound κτλπ. :scratch:
Απο κει και περα οτι λεφτα εχεις περνεις κατι αντιστοιχο δεν ειναι μονοδρομος το χιλιαρικο+. Παρε κατι οικονομικο και βαλε μια καλη 4αδα λαστιχα ας πουμε! Για χρηση σπορ οδηγησης δρομου θελεις κατι ελαφρως σφιχτο (οχι κουτσουρο) και με ενα κιτ συνεμπλοκ στους συνδεσμους εισαι κομπλε. Για βολτα, κανα στριψιμο και street driftοκαταστασεις δηλαδη Δεν χρειαζεται να παρεις την ιδια αναρτηση με αυτον που σπαει με 180+ στην tsukuba!! Οταν ανοιχτηκε η μια δικιά μου που εχανε λάδι μετά την στούκα αυτό μου είπαν..αντιγραφή της bilstein!! Τεσπα εννοείτε οτι παίζουν ρόλο όσα λες..μιλάμε πάντα με τα ιδια δεδομένα σε ένα αμάξι..το θέμα είναι οτι οι πολύ φθηνές τύνουν να έχουν θέματα πάνω στον 1 χρόνο..εδώ και οι hsd/bc/d2 κτλ κτλ κ τις "εκπτώσεις" στην ποιότητα τις βλέπεις ώρες ώρες.. | |
|
| |
XANIOTHS
| Θέμα: Απ: Μια καινουργια αλλα φτηνη αναρτηση...Θελω γνωμες... Παρ 6 Νοε 2015 - 8:33 | |
| Στην εργοστασιακη εχω KONI φυσιγκια και τωρα 8 χρονια και αν εχουν φαει ταλαιπωριες και δεν εχουν κανει κιχ και στο αμορτισερομετρο ειναι αψογα με apex ελατηρια.Τοσο ευαισθητα ειναι τα coilover που μεσα σε ενα η δυο χρονια ξεκινανε τα προβληματα? | |
|
| |
alexisgsxr
| Θέμα: Απ: Μια καινουργια αλλα φτηνη αναρτηση...Θελω γνωμες... Παρ 6 Νοε 2015 - 11:43 | |
| ω ναι..ειδικα αν τρωνε ταλαιπωρια σε πιστες..στον δρομο απλα ειναι κουτσουρα λογω ελατηριων | |
|
| |
| Μια καινουργια αλλα φτηνη αναρτηση...Θελω γνωμες... | |
|